Informacije za uporabnike - Iskra d. d.

Informacije za uporabnike

 

esrr

 

 

 

 

 

Obvestilo o pričetku komercialnega obratovanja OŠO

Iskra Sistemi, d.d., kot upravljavec odprtega širokopasovnega omrežja, obvešča potencialne naročnike, da je predviden pričetek komercialnega obratovanja OŠO, s 1.2.2014.

 

OPERATERJI

Iskra Sistemi, d.d. so podpisali pogodbo o izvajanju storitev na omrežju z naslednjima operaterjema – ponudnikoma storitev:

-       Telekom Slovenije, d.d. – ponuja storitev dostopa do interneta in storitev fiksne telefonije, na področju savinjskih občin in Občine Apače. Redna paketna ponudba in trenutna akcijska ponudba sta objavljeni na naslovih: Telekom Slovenije paketna ponudba in Telekom Slovenije ceniki.

-       Telemach d.o.o. – ponuja storitev dostopa do interneta in storitev fiksne telefonije (IP) ter storitev satelitske TV na področju savinjskih občin. Redna paketna ponudba in trenutna akcijska ponudba sta objavljeni na naslovu: Telemach paketna ponudba.

 

PRIKLJUČEVANJE NA OŠO

Za pridobivanje naročnikov in sklepanje pogodb sta zadolžena operaterja. Občani boste dobili pisno povabilo za sklenitev naročniškega razmerja ali pa se bo pri vas osebno oglasil predstavnik operaterja. Lahko pa tudi sami pokličete operaterja ali se oglasite v njegovi najbližji poslovalnici.

Osnovne informacije o tem, kdo se lahko priključi na OŠO in kakšen je postopek izgradnje naročniškega priključka ter sklenitev naročniškega razmerja so podane na tej spletni strani, pod naslovom: Pogosta vprašanja.   

OŠO omogoča prenosne hitrosti 2/1 Mbit/s  ali 4/2 Mbit/s (do naročnika / od naročnika).

 

CENIK ZA NAROČNIKE NA SPISKU BELIH LIS

Reda cena izgradnje naročniškega priključka (priključnina), ki omogoča sprejem signala iz postaje OŠO, je podana v spodnji tabeli: 

Št.

Naziv storitve

Način plačila

brez DDV

22% DDV

Z DDV

1

Priključnina – možnost internet + telefon

enkratno ali v obrokih

120,00*

26,40

146,40

 * - preverite Akcijsko ponudbo (spodaj)

Cena vključuje dobavo, namestitev in zagon naročniške opreme, ki omogoča brezžično povezavo v svetovni splet (antena, nosilec antene, Ethernet adapter PoE, kabelske povezave od antene do PoE adapterja).

Cena ne vključuje naročniške opreme, ki jo dobavi operater in njene namestitve in ne vključuje mesečne naročnine. 

Cena velja v primeru vezave naročnika (bele lise) na kateregakoli operaterja, ki izvaja storitve na OŠO, za dobo 24 mesecev.

 

AKCIJSKA PONUDBA:

27.01.2014: Pričetek obratovanja OŠO

01.05.2014: Podaljšanje 1

01.07.2014: Podaljšanje 2

01.10.2014: Podaljšanje 3

01.01.2015: Podaljšanje 4

01.07.2015: Podaljšanje 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

< nazaj